neljapäev, veebruar 11

Mis muusikat... ?

Meil oligi dilemma, et teeks üks meem koomiksi asemel või mis teeks ja kassanäe - Maret luges mõtteid.
Ontlikele Kontori-inimestele kohaselt planeeriti koosolek ja peeti rangelt kinni ajakavast. Edasi me ei meemi, sest kõik valitavad (tere abfab, kroku, maret, anton) on juba hakkama saanud.

Aga tulemus siis selline:
Küsimus 1. Kui sa saaksid vabalt valida kõikide maailma muusikute ja ansamblite seast, siis kes võiks sinu pulmas esineda ja millist lugu sa nende esituses kindlasti kuulda tahaks (ei pea nende enda laul olema, võivad coveri teha)?
Maurits: Tere melomaanid! Kukerpillid! Põhimõtteliselt kõik lood. näide
Susi-Pärje: Pulmas... õõõ. Kui aint minu teha oleks, siis toimuks üritus üldse laulurahvast eemal ja kui keegi laulab, siis asjaosalised ise või harri kingo.
Õrne: Jimi Hendrix-i foxy lady minu kenjaalse sõber-muusiku esituses , second best: vaiko eplik-ma olin teismeline libahunt. siia juurde käiks igast huvitavad meelemürgid jne.
Armiine: Eiusu, et sellist sirkust üldse tuleb.
Boss: Prodigy – One Love; Midnight Oil – Beds Are Burning; Frank Sinatra – Drinking Again; Katie Melua – Closest Thing To Crazy.

Küsimus 2: “Millist laulu sa iseenda matusel kuulda sooviks ja miks?”
Õrne:
white stripes- little cream soda.
Armiine: Kui ma riiklikud matused ära teeniks, siis raudselt oleks Heino Elleri Kodumaine viis. Bob Dylanilt miskit. Deathis not the end võiks tegelt kollektiivi: Nick Cave, Shane MacGowan, Kylie Minogue, PJ Harvey & Anita Lane esituses olla aga muidu Bobi iga lugu will do.
Boss: The Doors – The End; Katie Melua – I Cried For You; Johansonid – Külm; Nick Cave – Where The Wild Roses Grow; Tõnis Mägi – Jäljed.
Maurits: Antony & The Johnsons - Another world
Susi-Pärje: Ma väga ei viitsiks kuulata seal. Üldse midagi ei kuulaks. Oleksin siuke vaikne, omaettehoidev külaline.

Küsimus 3. Kolmanda küsimuse teiste blogijate kohta asemel küsime hoopis: Lugu, mis kõige paremini katuse sõitma võtab.
Õrne: Hetkel... Drowning pool –bodies.
Boss: Double Vision – Knockin’
Maurits: Slipknot – Psychosocial
Susi-Pärje: Katuse paneb hetkel sõitma „Alouette“. Minu peas laulab seda väike tüdruk. Armiine ütles küll Lauri Leesi, aga ei.. väike tüdruk võiks hoopis olla reipalt laulev Õrne. See sobib talle.
Armiine: Pidupäev ajab sõitma suhteliselt sagedasti.


voh!

Kommentaare ei ole: